Appartementen Elba
Elba - Toscane - Itali

Vakantiehuizen - Vakantiewoningen Elba

www.Eiland-Elba.com

Elba Vakantiewoningen Locatie Prijzen Capoliveri Stranden Kaart van Elba
E-mail Veerboten Sporten Huisdieren op Vakantie Nationaal park Het weer Vraag om meer informatie

Elba
Toscane Itali

 Languages

 Elba  Elba Island - Island of Elba   Insel Elba    Isola d'Elba   Ile d'Elbe   Isla de Elba

Elba stranden

ELBA

Elba heeft een oude traditie van gastvrijheid. Tijdens ieder vakantieseizoen zijn wij weer blij deze gastvrijheid aan te kunnen bieden aan onze gasten

De afstand vanaf het vasteland is ongeveer 10 km. Met een totale oppervlakte van 224 vierkante km is Elba het grootste eiland van de Toscaanse Archipel en het derde van de Italiaanse eilanden. Het klimaat is uitzonderlijk zacht.Door haar grillig gevormde kustlijn, van 147 km lengte, haar prachtige stranden en de sublieme schoonheid van de bergketen Capanne (1019 m boven zeeniveau) is het n van de belangrijkste toeristencentra met internationale faam.

De Toscaanse Archipel produceert zijn eigen rode, witte en ros wijnen. Deze zijn van een verfijnde kwaliteit en zijn ruimschoots lokaal verkrijgbaar.

De gastvrijheid van haar bewoners, de uitstekende wijnen en de afwisseling in de typische gerechten, de helderheid van het zeewater en de lucht maken van Elba uw ideale vakantiebestemming in elk seizoen.

De organisatie van het toerisme wordt voortdurend verbeterd, de goede wegen en openbare voorzieningen maken uw vakantie rustgevend en ontspannend.

VRIJE TIJD EN SPORT

Elba, het droomeiland, met de pure en ruige natuur, met haar heldere kleuren, wijngaarden en pijnbomen, stadjes met smalle straatjes en geraniumpotten, baaitjes, rotskusten gegeseld door de stormen, heerlijke baaitjes verborgen door de mediterrane begroeiing en dan opnieuw stadjes met restaurants en winkeltjes.

Elba geeft u de mogelijkheden om prachtige wandelingen en uitstapjes te maken.

Tennis paardrijden uitstapjes zwemmen scuba duiken golf midget golf windsurfen zeilen waterskin fietsen vissen bergwandelen: iedereen kan zijn favoriete sport beoefenen.

Op het eiland kan je ook je mineralen collectie uitbreiden, je vind er kwarts, hematiet, kristal, malachiet, pyriet en andere soorten. En, niet te vergeten, er is ook de mogelijkheid om je vakantie te combineren met thermale kuren en schoonheidsbehandelingen of dieetkuren gebaseerd op kruiden in de goed uitgeruste thermaalbaden (van San Giovanni) en herbaristen.

KLIMAAT

De gemiddelde temperatuur is 15,7 C: de gemiddelde temperatuur in Januari is 10,3 C, in Juli 26,8 C.

De gemiddelde temperatuur in het zomerseizoen:
April
20,0 C - Mei 21,2 C - Juni 24,1 C - Juli 26,8 C - Augustus: 28,3 - September 25,5 C -  Oktober 24,1 C

Vraag naar onze tarieven per e-mail. Wij sturen u onze aanbieding voor de gevraagde periode.

Klik hier voor meer Informatie over Elba / Vakantiereserveringen

 
Elba Vakantiewoningen Locatie Prijzen Capoliveri Stranden Kaart van Elba
E-mail Veerboten Sporten Huisdieren op Vakantie Nationaal park Het weer Vraag om meer informatie


  Copyright: Appartementen Elba - Vakantiewoningen - www.Eiland-Elba.com  -  Alle  rechten voorbehouden - E-Mail: info@eiland-elba.com