Elba Vakantiewoningen Locatie Prijzen Capoliveri Stranden Kaart van Elba
E-mail Veerboten Sporten Huisdieren op Vakantie Nationaal park Het weer Vraag om meer informatie

Capoliveri

Capoliveri

Typisch Toscaans dorp, Het oude Caput Liberum (vrije kaap) ligt in het centrumvan een groen schiereiland waar de natuur nog heerst over de mens (Nationaal Park van de Toscaanse Archipel).

Capoliveri - Elba - Toscane - Italië
 

Dankzij haar gunstige positionering, de talrijke stranden en prachtige baaien is het één van de meest geliefde dorpen van Toscane. Bekend en geliefd, In het bijzonder bekend en geliefd bij verfijnde bezoekers. Behalve een welverdiende rust, biedt een vakantie hier een nieuwe ervaring in contact met tradities, cultuur en de natuur.

Mensen die houden van Capoliveri logeren liever niet direct aan het strand. Iedere dag is er een van de vele nieuwe en aparte, makkelijk bereikbare, baaitjes te ontdekken. Ze houden van een avondwandeling door de levendige steegjes van het historische centrum (de zogenaamde “Chiassi”); Ze houden er van om te gaan zitten bij de Cafés op het marktplein, en ze houden ook van de gratis toegankelijke shows; de concerten en amusementsvoorstellingen van beroemde internationale artiesten. (In de afgelopen jaren, van Juni tot September: de Festivalbar, Elba Jazz, Elba muziek eiland van Europa).

Talrijke restaurants met smakelijke gerechten. Licht en gezond voedsel uit de Toscaanse keuken. Verse vis uit onze schitterende zee.

En daarna, zo u wilt: disco’s en café’s met live-muziek.

Bezoek onze partner-site voor meer afbeeldingen: www.capoliveri.it

Appartementen Elba

Vraag naar onze tarieven per e-mail. Wij sturen u onze aanbieding voor de gevraagde periode.

Klik hier voor meer Informatie over Elba / Vakantiereserveringen
 
Elba Vakantiewoningen Locatie Prijzen Capoliveri Stranden Kaart van Elba
E-mail Veerboten Sporten Huisdieren op Vakantie Nationaal park Het weer Vraag om meer informatie


  Copyright: Appartementen Elba - Vakantiewoningen - www.Eiland-Elba.com  -  Alle  rechten voorbehouden - E-Mail: info@eiland-elba.com